Leiding

 

 

 

 

Jeugdwerking

BOE! VZW

Leiders 2017 - 2018

 

Piepers

 

Elias

 

Hallo ik ben leider Elias. Ik voetbal in Boezinge en geef al twee jaar leiding aan de piepers,

dus tot in BOE!

Laura

Dag allerliefste vriendjes en vriendinnetjes van BOE!

Aan allen die dit lezen, proficiat! Aan allen die dit niet lezen, ….ook proficiat!

Mijn naam is Laura en ik ben 18 jaar.

Ik zit al in BOE! sinds ik klein was en ben het nog steeds niet beu.

Nu mag ik samen met de super toffe leiding activiteiten voor jullie helpen maken als aspi.

Naast BOE! (mijn favoriete hobby), doe ik ook toneel. Je kunt me tijdens de week terugvinden in Gent, maar ook met vrienden en vriendinnen op een terrasje. Ik zal jullie om de twee weken staan opwachten in het station voor weer een heel leuke namiddag vol spelletjes. Tot dan!

Jarne

 

Heuyhuy beste beestige Boe!-vrienden,

Mijn naam is Jarne en ik ben nu al 20 lentes jong. Na 10 jaar te kunnen ravotten als lid in de tofste jeugdbeweging van het land (of misschien wel van de hele wereld), begin ik dit jaar aan mijn 5de jaar leiding! In de week kun je me terugvinden op kot in Gent, waar ik veel plezier maak met mijn vrienden en vriendinnetjes en waar ik Taal-en Letterkunde studeer. Tijdens het weekend vind je me sowieso in de Boe!-statie, waar ik elke activiteit weer met volle goesting leiding geef.

Ik zie je daar!

 

Jens

Daaaagdagdagdaaaag

Ik ben Jens en ben 18 jaar!

En dit jaar sta ik als Aspi voor jullie klaar.

Ik zit nu al 10 jaar in Boe!

En 'k ben het nog altijd niet moe.

Schaken doe je met een pion.

In spaghettisaus zit er champignon.

ÉN ik zie jullie om de 2weken in't station!

Tot dan!

Siebe

Hallo mijn naam is Siebe en ik ben 17jaar. Dit jaar geef ik leiding aan de tofste groep van BOE de piepers!!! Mijn hobby’s zijn voetbal(in Boezinge), tekenschool(in Boezinge) en als laatste leiding geven in BOE natuurlijk. Ik ben klaar voor het nieuwe BOE jaar ik hoop jullie nog meer!

Tot de volgende activiteit!

Emma

 

Dit jaar is Emma er ook weer bij! Ik ben 17 jaar en zit in m’n laatste jaar in het college in Ieper. Mijn hobby’s zijn hockey bij de wildcats en BOE! natuurlijk! Dit jaar geef ik met veel plezier leiding aan de allerliefste Piepertjes. Hopelijk zien jullie het zitten, want ik zeker en vast wel!

 

Sloebers

 

Thibaut

 

Hoi,

Ik ben Thibaut en en geef leiding aan de sloebers.

Ik zit in de hogeschool vives in Kortrijk en daar volg ik elektromechanica.

Tot in BOE!!!

Marthe

Hallowkessss,

Ik ben Marthe en zit in de leukste jeugdbeweging van de hele wereld, dees is natuurlijk BOE! 😝 Hier kan je me om de 2weken de zaterdag vinden. Tijdens de week zit ik op de super leuke banken in het college en als je me daar niet kan vinden ben ik waarschijnlijk weg met mijn vrienden naar leuke feestjes, maar die zijn natuurlijk niet zo leuk als BOE! Ik hoop dat ik jullie allemaal zie zaterdag!

Vele kusjes van mij xoxo

Marieke

 

Hallo BOE! vriendjes & vriendinnetjes!

Mijn naam is Marieke Vanhaesebrouck. Mijn hobby's zijn voetbal en BOE! en daarnaast ga ik ook naar school in het college te Ieper. In BOE! maak ik er steeds het beste van met om de twee weken de tofste spelletjes! Dat wil je gewoon niet missen! 😉

Lotte

 

Mijn naam is Lotte en ik ben 17 jaar. Ik zit in het college in Ieper. Mijn vrijdagavond breng ik door in de tekenschool en in het weekend speel ik een match met mijn basket ploeg de Blue Coats. Maar naast dit alles voorzie ik jullie super graag op de zaterdagse boe!-activiteit van een leuk spel op een bedje vol avontuur en een vleugje van plezier. Tot in BOE! Groetjes !

Louis

Angelo

 

Haaaloookkkiiieeeedooookkkiieeee!!!

 

Op een mooie zomerdag zo'n 18 jaar geleden kreeg ik de naam Angelo. Nu zit ik in mijn 1e jaar in Gent. Sinds september 2005 kun je mij elke BOE!activiteit terug vinden in de statie. Al drie jaar mag ik samen met de leiding supermegacoole activiteiten maken.

Samen met jullie wordt het een topjaar!!!

 

Tot zaterdag in BOE!

 

Trotters

 

Nick

Hey hey,

Ik ben Nick. Ik zit al 13 jaar in BOE!, waarvan nu al drie jaar als leider. Ik zal dus leiding geven aan jullie en de activiteiten worden mega cool. In het dagelijks leven volg ik les in Kortrijk. Daarnaast ga ik ook graag weg met vrienden, of gewoon een beetje chillen.

Tot in BOE!!!!!

Nieke

 

Dag beste Boe!-vrienden

 

Mijn naam is Nieke en ik ben 22 jaar. Voor het zevende jaar op rij sta ik paraat om jullie keileuke spelletjes voor te schotelen in de statie. Dit keer bij de trotters!

Samen met de andere leiders en leden belooft het weer een MEGAjaar te worden met als hoogtepunt der hoogtepunten: het kamp! (begin maar al af te tellen)

Tot zaterdag!

Marie

 

 

Ik ben Marie en ik ben 18 jaartjes jong. 12 jaar geleden begon ik als kleine pieper in BOE!, en sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan! Tijdens de week kun je mij vinden in Gent, waar ik Burgerlijk Ingenieur studeer. Naast al dat studeren speel ik ook heel graag piano en cello, werk ik in Steenstraete en ga ik heel graag met mijn vriendinnetjes naar optredens, festivals en feestjes. Maar natuurlijk is mijn allergrootstemegafavoriete hobby: BOE! Je kan me dan ook om de twee weken heel trouw in de Statie terugvinden, waar ik ook dit jaar weer heel graag mijn trotters zal verwennen met toffe spelletjes! Tot de volgende activiteit? Ik heb er alvast zin in!!

 

Mihai

 

Hallo

Ik ben Mihai en woon in Boezinge. Ik ben 17 jaar en ik geef dit jaar voor de 2de keer leiding. Tijdens de week volg ik les in het KA in ieper, wetenschappen wiskunde. Om de 2 weken sta ik paraat om er met jullie een geweldige activiteit van de maken !!!

Tot dan !!

Seppe

 

hey hey, ik ben Seppe 18 jaar en zit al 7jaar in BOE! waarvan 2 jaar leiding. Ik volg verzorging op school en zit in het 6de middelbaar , ik zit ook internaat in Ieper .Als ik werk dan vind je mij in restaurant steenstraete . Mijn hobby's zijn paardrijden en BOE! .

dus hopelijk tot de volgende keer in de statie .

doei doei !

 

Tine

 

Hallo daar!

Mijn naam is Tine Viaene en ik woon in Boezinge. Ondertussen loop ik al zeventien jaar rond op deze planeet. Sinds mijn elfde kom ik met veel plezier naar BOE!. Naast BOE! heb ik ook nog andere hobby’s zoals piano en saxofoon spelen en weggaan met vriendinnen. Tijdens de week zit ik op de schoolbanken van het College Ieper waar ik humane wetenschappen volg.

Hopelijk zie ik jullie in de statie!

 

Kastaars

 

Floris

 

Hallo ik ben Floris, ik ben al lid van het eerste leerjaar. Ik heb alle groepen doorlopen en nu sinds enkele jaren ben ik een leider van Boe!. Naast Boe! doe een opleiding bachelor bouw in Aalst en zit daar ook op kot samen met Lowie. Hopelijk tot in boe é!

Lowie

 

Hey

Ik ben lowie , ik zit al 13 jaar in boe! .

Tijdens de week vindt je me terug in Aalst hevig aan het leren voor de opleiding bachelor bouw ,

En om de twee weekends natuurlijk in Boe! waar ik of wel hevig spelletjes ben aan het bedenken of wel leiding aan het geven ben.

Mijn hoogtepunt van het jaar is natuurlijk Boe!-kamp ieder jaar opnieuw.

Ik ben natuurlijk terug aan het aftellen.

Salu en tot op de activiteit!

Ps: smoet maar al gereet je kitten

 

Camille

 

Dag liefste BOE! vriendjes en vriendinnetjes

Ik ben Camille en ik ben 19 jaar. Ik zit al vanaf mijn eerste leerjaar in BOE! en nu ben ik dus leidster.

Mijn lievelingshobby is NATUURLIJK BOE!, maar daarnaast speel ik ook nog tennis in Diksmuide en soms speel ik ook wel eens gitaar.

In de week kun je me vinden in Gent. De zaterdag echter zal ik altijd paraat staan als leidster in BOE met een spetterende, supercoole, megaknallende activiteit samen met de andere leiders! Hopelijk tot dan!

 

 

Spetters

 

Margot

 

 

Dag BOE!-vriendjes

Ik ben Margot en zit vanaf de trotters in BOE!

Dit is mijn vierde werkjaar als leidster en ik zie het helemaal zitten!☺

Mij vind je vooral terug in Gent en op een terrasje met mijn vriendinnen.

Ik speel heel graag piano en gitaar en samen plezier maken in BOE doe ik het allerliefst ☺

Ik zie jullie zeker en vast in de statie!

Tot dan!

 

Daan

 

Dag Boe!ertjes!

Ik ben Daan Dedrie en ik ben 18 jaar! In de week vind je mij in het groenmanagement . Op zaterdag sta ik voor jullie klaar. Ik hou van sport en van mijn vrienden en natuurlijk van naar Boe! gaan!

Tot zaterdag!

Loes

 

Sommigen kennen mij al even

En weten hoe alles gaat in mijn leven

Ik zit nu in het laatste jaar van mijn opleiding tot logopediste.

Wat ik hier na zal doen is ook voor mij nog een raadsel,

Maar 1 ding is zeker:

op zaterdagnamiddag ben ik nog voor even te vinden in de boe!-statie.

Kusjes, Loes

 

Aspi's

 

Indra

 

HALLOOOOO

Ik ben Indra en ben momenteel 16 jaar en beleef nu het leven als aspi! Na 10 jaar lid te zijn dus als je goed kan rekenen zit ik al van mijn 6 jaar in Boe! Toch vind ik het nog altijd leuk om spelletjes te spelen, maar nu ook om spelletjes te maken!! Boe! is een van mijn grootste hobby’s die ik samen deel met de sport waar je een stick en een bal voor nodig hebt: Hockey. Verder ga ik nog naar school in Kortrijk waar ik de richting economie-wetenschappen volg. Gelukkig vinden jullie mij om de twee weken terug in Boe!

Liefs xxx

Laure

 

Dag liefste Boe! vriendjes en vriendinnetjes!

Ik ben Laure en ik ben 16 jaar. Ik zit al vanaf mijn tweede leerjaar in BOE! en ga dit jaar mijn eerste jaar als aspi starten!

Mijn hobby's zijn natuurlijk BOE!, maar daarnaast speel ik ook nog tennis in Diksmuide en speel ik hockey in Ieper. Ik speel ook graag toneel en soms eens gitaar.

Tijdens de week breng ik de meeste tijd door in het college in Ieper waar ik me altijd amuseer met mijn vriendinnen.

Maar de zaterdag zet ik me heel graag in om jullie te amuseren met spetterende activiteiten!

Hopelijk tot dan!

Birgit

 

Dag liefstje BOE! Maatjes

Ik ben Birgit en ben 16jaar, ik ben begonnen met BOE! toen ik een trotter was. dit jaar is mijn eerste jaar als leidster! Wat ik het liefste doe is natuurlijk om de 2 weken naar BOE! gaan en daarnaast speel ik ook piano en zet ik ook graag een stapje in de wereld. In de week vind je mij in het Immaculata in Ieper waar ik het 5e jaar Sociale en technische wetenschappen volg. We maken er een super mega tof BOE!jaar van!

Tot in de BOE!statie

Emiel

 

Hallo

Ik ben Emiel, ik zit al sinds de piepers in BOE! Na een korte pauze zit ik sinds dit jaar in de leiding. Tijdens de week zit ik op internaat in Hotelschool Koksijde daar zit ik nu in het 6de middelbaar.

Groetjes en tot in BOE!

Xander

 

Mijn naam is Gheldof Xander, sinds dit jaar ben ik in de leiding gestapt om zo het contact met mijn jeugdvrienden te onderhouden en plezier te maken met al onze leden. Misschien kennen jullie mij nog van de lagere school, die heb ik hier in Boezinge gedaan. Of van het VTI te Ieper waar ik 6 jaar vertoeft heb. Ik ben ook een zeer groot voetbaltalent, meestal speel ik samen met leider Elias en Siebe bij de beloften van Sassport boezinge. Momenteel ben ik 'leider' van de sloebers maar omdat ik aspi ben zal ik ook te bezichtigen zijn in tal van andere groepen.

Jeugdwerking BOE! vzw