Leiding

Jeugdwerking

BOE! VZW                                      

Leidersgroep 2020-2021


Piepers


Siebe


HALLOOOOOO

Mijn naam is Siebe Jansegers, ik ben 20 jaar jong en woon in Zuidschote. Mijn hobby’s zijn tennis, lopen, fietsen en BOE! Natuurlijk!! Ik zit in mijn derde jaar architectuur in Gent. Dit jaar geef ik leiding aan de leukste groep van BOE! De PIEPERS natuurliijk!!!!! Ik heb er alvast heel veel zin in en ik hoop jullie ook!!!!!

Amelie


Hallokessss,

Ik ben Amelie. Ik ben 17jaar oud bijna al 18en zit nu al 13jaar in Boe! Nu doe ik mijn laatste jaar Gezond en Welzijnwetenschappen in het Immaculata van Ieper. In mijn vrije tijd ga ik veel op stap met mijn vrienden of kijk ik Netflix. Mijn lievelingsgerecht is pasta! In de weekends geef ik graag leiding aan jullie maar, spijtig is dit maar om de 2 weekends waardoor ik de andere weken werk voor school of in de Lissewal werk. Tot zaterdag in Boe!

Dieter


Hallooh, ik ben Dieter, 19 jaartjes jong en woon in Langemark. Ik zit sinds het 1ste jaar trotters in BOE!. Dit jaar wordt mijn 3 de jaar als leider. Op vlak van studeren kun je me steeds vinden op de Hogeschool Vives te Oostende waar ik bachelor bouw volg. Ik kijk er steeds naar uit om jullie de zaterdag te mogen verwelkomen in de statie van BOE! Tot de volgende!

Marthe M.


Dag vriendjes en vriendinnetjes

Ik ben Marthe en dit jaar geef ik leiding aan de piepers. Vorig jaar was ik aspi dus nu is het voor echt 😉. Ik ben 17 jaar en zit al 9 jaar in BOE! Ik zit nu in het 6e jaar sociale technische wetenschappen. Mijn hobby’s zijn tennissen, eten en natuurlijk BOE! Tijdens de week verlang ik naar de toffe activiteit die ik mag geven jammergenoeg wel maar om de 2 weken. Ik hoop dat het dit jaar een mooi en tof jaar kan zijn (zonder corona 😉) maar daar zorgt de leiding natuurlijk voor. Hopelijk zie ik jullie snel! Kusjes xxx

Jordy


Hallo allemaal ik ben Jordy! Ik zit al van mijn 1ste leerjaar in BOE! en dat telt dit jaar al 12 jaartjes nu komt mijn 13de. In de week ben ik student op Hogeschool Vives in Kortrijk, daar ben ik bezig met een opleiding Marketing Sales Support. Om de twee weeken kun je me ergens vinden in het weekend, tzal toch wel nie in Boe zijn zeker? Toch weI altijd met toffe spelletjes voor jullie klaar. Anders vindt ik het altijd leuk om weg te gaan met vrienden en te genieten van het leven. Allee zeg tot dan in de Statie hé ;) 

Kaat


HEYHOI

Ik ben Kaat en ik ben 18 jaar. Ik kwam pas voor de eerste keer naar BOE! als sloeber, maar start dit jaar met heel veel enthousiasme mijn 3de jaar als leidster. Tijdens de week kun je me meestal vinden op mijn kot in het hartje van Brugge, daar studeer ik kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Mijn zaterdagen hou ik dit jaar met veel plezier vrij voor onze allerjongste leden, de piepers. Hopelijk hebben jullie er ook zoveel zin in en dan zie ik jullie in de statie !

Coronavrije piepers ;))) en tot zaterdag!


    Sloebers


Lotte


hey, mijn naam is Lotte en dit is mijn vijfde jaar als leidster. Ik zit in mijn derde jaar hoger onderwijs, maar maak nog steeds graag tijd voor jullie in het weekend. Dit jaar geef ik leiding aan de Sloebers, een grote en leutige bende. Laten we er een plezant jaar van maken, met de middelen die we hebben. Tot zaterdag!

Jelle


Dag vriendjes en vriendinnetjes

Ik ben Jelle, Ik ben 1 van de 2 hoofdleiders. Ik ben de broer van Marthe M. Dit jaar geef ik leiding aan de sloebers. Ik ben 19 jaar en zit al 9 jaar in Boe. Ik zit in mijn 2de jaar hoger en studeer HVAC systemen in VIVES in Kortrijk. Mijn hobby's zijn natuurlijk BOE! Tijdens de week kijk ik volop uit naar de activiteit die ik mag geven de zaterdag. Jammer wel maar om de 2 weken :( . Ik hoop dat het een gewoon jaar wordt zonder het coronamonster. Ik ben er zeker van dat de leiding wel voor een tof jaar zal zorgen.  Tot in BOE!!!!

Jarne


Hallo!!!
Mijn naam is Jarne Debusschere en ik ben 18 jaar. Dit jaar geef ik leiding aan de sloebers. Tijdens de week ben ik in Kortrijk waar ik de opleiding autotechnologie volg. Maar in het weekend zet ik me volop in voor BOE! Hopelijk zie ik jullie daar ook!

Eloise


Dag iedereen 😊 Ik ben Elosie en ik ben 18 jaar. Ik ben als piepertje in BOE! Gestapt en ben ondertussen al 3 jaar met veel plezier leidster. Ik studeer rechten in Gent en ik speel muziek. Daarnaast ga ik wel eens graag al dansend en zingend los en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik kijk er naar uit om de sloeber weer om de 2 weken te ontvangen in de statie en er een superleuk jaar van te maken!!!

Linde


Dag BOE-leden!! Ik ben Linde en ik ben 18 jaar. Al sinds ik klein ben ga ik heel graag naar BOE! Vorig jaar gaf ik leiding aan de sloebers en ook dit jaar kunnen jullie me hier terugvinden. Tijdens de week ben ik in Gent, daar studeer ik vroedkunde en amuseer ik mij ook met mijn vrienden. In het weekend kom ik graag naar huis om leiding te geven aan de sloebers en ons samen te amuseren. Tot dan!

Douwe


Hallo ik ben Douwe en dit is mijn tweede jaar dat ik leiding geef. Dit jaar geef ik leiding aan de sloebers. Ik heb er alvast super veel zin in hopelijk jullie ook. Tot in BOE!


Trotters


Robbe


Hallo allemaal! Ik ben Robbe en ik geef dit jaar leiding aan de trotters. Het is mijn 3de jaar als leider in BOE!. Tijdens de week vind je mij terug in Gent waar ik in mijn 1ste jaar zit in de opleiding Industrieel Ingenieur. Tot snel in BOE!

Xander


Hallo BOE!-vrienden, Xander hier. Je weet wel die toffe leider van de Trotters.

Dit jaar ben ik 21 jaar geworden maar heb net zoals vele andere dat nog niet kunnen vieren door de corona. Meestal vind je me in de boe-statie maar als ik daar niet te zien ben, dan ben ik te vinden bij mijn ouders en 2 broers in Ieper. Net zoals mijn Trotters ga ik ook nog naar school. Dit jaar zal hoogstwaarschijnlijk mijn laatste jaar zijn dat ik achter de banken zit. Ik studeer bachelor bouw te Aalst waar ik tijdens de week op kot zit. Vorig jaar was ik ook nog te vinden op het voetbalveld in Boezinge maar daar ben ik dit jaar mee gestopt zodat ik meer tijd kan steken in het maken van toffe spelletjes. 😉Als jullie nog vragen hebben over mij dan kun je me steeds vinden in de Trotterbubbel.

Tot zaterdag om 14h ( om de 2 weken hé)Anthon


Hey, ik ben Anthon en ik ben 18 jaar. Ik zit sinds mijn eerste leerjaar in BOE!. In de week vind je mij in Gent waar ik verder studeer. Mijn hobby’s zijn voetballen en natuurlijk BOE!. Ik zie het alvast volledig zitten om er telkens weer een toffe activiteit van te maken, jullie hopelijk ook? Hopelijk tot dan.

Emiel D.


Hallo ik ben Emiel Decupere Ik zit al 15 jaar in BOE! Waarvan al 4 jaar in de leiding. Tijdens de week kan je mij vinden in Gent, waar ik KMO-management studeer. Wanneer ik niet in Gent ben, ben ik in de Klijte waar ik tegenwoordig woon. Maar ik zak geregeld nog eens af naar Boezinge om er leiding te geven bij de beste jeugdbeweging van de wereld  BOE! Tot snel

Daan


Heyhoi, ik ben Daan! Ik zit nu reeds 16 jaar in Boe!, en zit in mijn laatste jaar Agro- en Biotechnologie. Daarnaast doe ik een postgraduaat Ondernemen. Tijdens mijn studies ben ik ook bezig met boomverzorging en houtbewerking. Het allerbelangrijkste is natuurlijk me amuseren met de (meestal) lieve trottertjes op zaterdagnamiddag! Hopelijk tot dan, Je kapoen Danito


Kastaars


Elias


Hallo ik ben Elias. Ik voetbal in Boezinge en gaf vorig jaar al leiding aan de kastaars. Ik zie het dit jaar zeker zitten om dit nog eens te doen.

dus tot snel in BOE!

Tine


Dag allemaal! Mijn naam is Tine Viaene en ik ben 20 jaar. Ondertussen huppel ik 10 jaar rond in BOE! Ik studeer orthopedagogie aan de Hogeschool Gent. In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon en piano. Daarnaast ga ik ook graag naar BOE! Of spreek ik af met vriendinnen. Je kan mij blij maken met baby geitjes, een goeie lasagne of een namiddag vol BOE!leute! Ik kijk ernaar uit om het nieuwe werkjaar te starten! Tot in de statie!

Thibaut


Yuww ik ben thibaut en ben dit jaar afgestudeerd aan de hogeschool VIVES. Daar heb ik de richting elektromechanica afstudeerrichting klimatisering gevolgd. Nu werk in bij Calis Projects te geluwe als koeltechnieker. Dit wil zeggen dat ik aan hele kleine koelinstallaties tot hele grote koelinstallaties werk. Dit jaar geef ik leiding aan de kastaars samen met Angelo, Tine en Elias. Wij zullen er dit jaar een ferme lap op geven in alles wat we doen en willen realiseren. Tot binnenkort

Angelo


Mijn naam is Angelo en ben 21 jaar oud. Tijdens de week vind je me terug in Gent waar ik voor ingenieur studeer. In het weekend vertoef ik me vaak in BOE! Mijn andere hobby's naast BOE! zijn nog gitaar spelen en uit gaan met vrienden. Dit jaar wordt mijn 6de jaar als leiding en 16de megacool BOE!jaar. Samen met de Kastaars tel ik al af tot HET evenement van het jaar: BOE!kamp. Tot in BOE! Angelo xxSpetters


Marthe V.


Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Ik ben Marthe en ben dit jaar 20 geworden. Tijdens de week vind je me vooral in Gent aan mijn bureau ofwel bij mijn vrienden. Tijdens het weekend ben ik natuurlijk aanwezig in BOE!. Dit jaar is het mijn 5de jaar als leidster, en geef ik leiding aan de spetters! Hopelijk zien we elkaar snel weer!  Zoensels en Groensels

Marthe xx

                                 


Laure


Hallo iedereen!

Ik ben Laure en ik ben 19 jaar. Ik zit al vanaf mijn tweede leerjaar in BOE! en ga dit jaar mijn vierde jaar als leidster starten.

Mijn hobby's zijn natuurlijk BOE!, maar daarnaast speel ik ook nog tennis in Diksmuide en heb ik ook nog hockey gespeeld in Ieper. Tijdens de week breng ik de meeste tijd door in Gent waar ik tandheelkunde studeer.

Maar in het weekend zet ik me maar al te graag in om de leden te voorzien van spetterende activiteiten!

Hopelijk tot dan!

Indra


Heeeeeeeeeey!!

Ik ben Indra en dit jaar zal ik leiding geven aan de spetters. Mij zou je al moeten kennen als leidster van de sloebers waar ik 2 jaar leiding heb gestaan. Ik ben 19 jaar en ben al vanaf mijn 6e levensjaar te vinden in BOE! Naast mijn favoriete hobby BOE! zit ik ook in het praesidium van een studentenkring: de VBK. Door de week beleef ik tal van activiteiten samen met mijn vriendinnen die ook hierin zitten. Ik kan wel zeggen dat ik doe aan sport want we zijn al gaan kajakken en gaan zwemmen. Wanneer ik het treintje terug neem naar Ieper voelt dit aan als thuiskomen en verlang ik iedere zaterdag naar de leuke activiteiten die we hebben voorbereid. Jammergenoeg is het maar om de 2 weken, dus spendeer ik mijn andere weekends aan studeren en werken in Conquesta. Hoogst waarschijnlijk hebben een aantal leden mij al eens gespot achter de bar 😉. Ik hoop desondanks corona dat we kunnen blijven activiteiten organiseren en eens al dat gedoe achterwege laten.


Mihai


Hey hoi, ik ben Mihai en ik ben 20jaar en geef dit jaar voor het 5de jaar leiding. Tijdens de week zit ik in Gent (om te studeren natuurlijk) waar ik naast studeren ook nog eens lid ben van de beste studentenclub van heel België 😉. Tijdens de weekends kom ik naar huis en kijk ik er elke 2 weken naar uit om naar Boe! te kunnen gaan. Zo vind ik het erg tof om zelf een nieuw doordacht spel te bedenken!! Wanneer er geen Boe! verdoe ik mijn tijd met wat weekendwerk en mijn fascinatie voor het besturen van een drone.

Tim


Dag beste BOE! vrienden. Ik ben Tim Lanszweert, 19 jaar oud en geef dit jaar leiding aan de spetters! Naast jeugdwerking BOE! zijn mijn hobby’s vooral sporten zoals fietsen, lopen, zwemen,… maar ik luister ook graag naar muziek en spreek vaak af met vrienden. Tijdens de week kun je mij in Kortrijk vinden waar ik IPO(Industrieel product ontwerpen) studeer. Hopelijk tot snel in BOE! 😉


Aspi's


Pauline


Hey hey! Ik ben Pauline Planquette,  ben 16 jaar oud en dit jaar is mijn eerste jaar als aspi. Ik heb er heel veel zin in!  Ik zit op school in Oostende.  En daar doe ik Humane Wetenschappen. Naast BOE! Vind je me ook op he hockeyveld bij de westhoek wildcats in Ieper of bij mijn vriendinnen. Ik kijk al uit naar de volgende activiteit.

Tot in BOE!


Emiel C.


Hallo allemaal,

Ik ben Emiel Creus, woon in Boezinge en ben 16 jaar. Mijn hobby’s zijn Boe!, tuinieren en hockey. In mijn vrije tijd hou ik ervan om soms wat te gamen. Ik zit in het 5e jaar en studeer industriële wetenschappen in het VTI van Ieper.


Kato


Dag iedereen! Ik ben Kato Jansegers (de kleine zus van hoofdleider Siebe). Ik ben 16 jaar en ik studeer WEWI8 aan het college te Ieper. Naast school speel ik hockey bij de Wildcats van Ieper en spreek ik af met mijn vriendinnen. Mijn leukste hobby is natuurlijk BOE! Ik ben al lid vanaf mijn eerste leerjaar en dit jaar is mijn eerste jaar als aspi. Ik vind het wat spannend, maar ik zie het helemaal zitten!

Thibo


Hallo ik ben Thibo, ik zit sinds de spetters in boe. vanaf dit jaar als aspi in boe! tijdens de week zit in het VTI in ieper. Je vind me om de twee weken de zaterdag in boe!


Wegens de privacy accepteert de leiding geen vriendschapsverzoeken van ouders of leden in Boe op sociale media. Dank voor uw begrip! U kunt ons altijd bereiken via info@jeugdwerkingboe.be of via onze Facebook pagina!

Jeugdwerking BOE! vzw