Leiding

Jeugdwerking

BOE! VZW                                      


Piepers


Tim


Heyyy allemaal.

ik ben Tim. Ik ben ondertussen al 17 en woon ik in Boezinge.

Dit jaar geef ik leiding aan dé groep van BOE!, de Piepers dus.

In mijn vrije tijd kun je mij  vinden in BOE!, maar naast leiding geven rijd ik ook paard en ik ga ook vaak fietsen. In de week zit ik achter de schoolbanken in de HFI.

Maar we gaan nu niet beginnen over school he 😉 tot op de volgende activiteit!!

Birgit


Dag liefstje BOE! Maatjes

Ik ben Birgit en ben 16jaar, ik ben begonnen met BOE! toen ik een trotter was. dit jaar is mijn eerste jaar als leidster! Wat ik het liefste doe is natuurlijk om de 2 weken naar BOE! gaan en daarnaast speel ik ook piano en zet ik ook graag een stapje in de wereld. In de week vind je mij in het Immaculata in Ieper waar ik het 5e jaar Sociale en technische wetenschappen volg. We maken er een super mega tof BOE!jaar van!

Tot in de BOE!statie

Laure


Dag liefste Boe! vriendjes en vriendinnetjes!

Ik ben Laure en ik ben 16 jaar. Ik zit al vanaf mijn tweede leerjaar in BOE! en ga dit jaar mijn eerste  jaar als aspi starten!

Mijn hobby's zijn natuurlijk BOE!, maar daarnaast speel ik ook nog tennis in Diksmuide en speel ik hockey in Ieper. Ik speel ook graag toneel en soms eens gitaar.

Tijdens de week breng ik de meeste tijd door in het college in Ieper waar ik me altijd amuseer met mijn vriendinnen.

Maar de zaterdag zet ik me heel graag in om jullie te amuseren met spetterende activiteiten!

Hopelijk tot dan!

Siebe


Er was eens heel lang geleden een jeugdbeweging BOE daar gaf een leider leiding met de naam Siebe. Hij was 18 jaar en gaf leiding-om de 2 weken-aan de jongste groep kindjes de PIEPERS. Wanneer hij geen leiding gaf voetbalde of studeerde hij, want Siebe wilt later architect worden. Hij hoopt om dit jaar opnieuw een supertof jaar te beleven als al die vorige

Floris


Hallo ik ben Floris, ik ben al lid van het eerste leerjaar. Ik heb alle groepen doorlopen en nu sinds enkele jaren ben ik een leider van Boe!. Naast Boe! doe een opleiding bachelor bouw in Aalst en zit daar ook op kot samen met Lowie. Hopelijk tot in boe é!


Sloebers


Daan


Halloo, ik ben Daan Dedrie, leider in jeugdwerking Boe!. Ik ben 19 jaar en studeer Groenmanagement aan de Hogent in Melle. Ik zit al 14 jaar in Boe!, waaronder 4 als leider. Na school ga ik graag skaten, doe ik aan houtbewerking of ga ik gezellig iets gaan drinken.

Indra


HALLOOOOO

Ik ben Indra en ben momenteel 16 jaar en beleef nu het leven als aspi! Na 10 jaar lid te zijn dus als je goed kan rekenen zit ik al van mijn 6 jaar in Boe! Toch vind ik het nog altijd leuk om spelletjes te spelen, maar nu ook om spelletjes te maken!! Boe! is een van mijn grootste hobby’s die ik samen deel met de sport waar je een stick en een bal voor nodig hebt: Hockey. Verder ga ik nog naar school in Kortrijk waar ik de richting economie-wetenschappen volg. Gelukkig vinden jullie mij om de twee weken terug in Boe!

Liefs xxx

Lotte


Mijn naam is Lotte en ik ben 17 jaar. Ik zit in het college in Ieper. Mijn vrijdagavond breng ik door in de tekenschool en in het weekend speel ik een match met mijn basket ploeg de Blue Coats. Maar naast dit alles voorzie ik jullie super graag op de zaterdagse boe!-activiteit van een leuk spel op een bedje vol avontuur en een vleugje van plezier. Tot in BOE! Groetjes !

Tine


Hallo daar!

Mijn naam is Tine  en ik woon in Boezinge. Ondertussen loop ik al achttien jaar rond op deze planeet. Sinds mijn elfde kom ik met veel plezier naar BOE!. Naast BOE! heb ik ook nog andere hobby’s zoals piano en saxofoon spelen of weggaan met vrienden. Tijdens de week kan je me terug vinden  in Gent waar ik orthopedagogie studeer.

Tot in BOE!

Xander


Mijn naam is Gheldof Xander, sinds dit jaar ben ik in de leiding gestapt om zo het contact met mijn jeugdvrienden te onderhouden en plezier te maken met al onze leden. Misschien kennen jullie mij nog van de lagere school, die heb ik hier in Boezinge gedaan. Of van het VTI te Ieper waar ik 6 jaar vertoeft heb. Ik ben ook een zeer groot voetbaltalent, meestal speel ik samen met leider Elias en Siebe bij de beloften van Sassport boezinge. Momenteel ben ik 'leider' van de sloebers maar omdat ik aspi ben zal ik ook te bezichtigen zijn in tal van andere groepen.


Trotters


Thibaut


Hoi,

Ik ben Thibaut en en geef leiding aan de trotters.

Ik zit in de hogeschool vives in Kortrijk en daar volg ik elektromechanica.

Tot in BOE!!!

Angelo


Mijn naam is Angelo en ben 19 jaar oud. Tijdens de week vind je me terug in Gent waar ik voor ingenieur studeer. In het weekend vertoef ik me vaak in BOE! Mijn andere hobby's naast BOE! zijn nog gitaar spelen en uit gaan met vrienden. Dit jaar wordt mijn 4de jaar als leiding en 14de megacool BOE!jaar. Samen met de Trotters tel ik al af tot HET evenement van het jaar: BOE!kamp. Tot in BOE! Angelo xxLoes


Sommigen kennen mij al even En weten hoe alles gaat in mijn leven… Momenteel blijf ik nog voor een paar jaartjes student en vind je mij tijdens de week op kot in Gent! Op zaterdagnamiddag maak ik met heel veel plezier wat tijd vrij voor een paar uurtjes amusement en vertier Dan zie je me niet in de Chiro-lokalen, maar ben ik liever deel van de zotste Boe-verhalen! Dikke kus Loes

Emiel


Hallo

Ik ben Emiel, ik zit al sinds de piepers in BOE! Na een korte pauze zit ik sinds dit jaar in de leiding. Tijdens de week zit ik op internaat in Hotelschool Koksijde daar zit ik nu in het 6de middelbaar.

Groetjes en tot in BOE!


Kastaars


Elias


Hallo ik ben leider Elias. Ik voetbal in Boezinge en geef al twee jaar leiding aan de piepers,

dus tot in BOE!

Mihai


Hallo

Ik ben Mihai en woon in Boezinge. Ik ben 17 jaar en ik geef dit jaar voor de 2de keer leiding. Tijdens de week volg ik les in het KA in ieper, wetenschappen wiskunde. Om de 2 weken sta ik paraat om er met jullie een geweldige activiteit van de maken !!!

Tot dan !!

Marthe


Hallowkessss,

Ik ben Marthe en zit in de leukste jeugdbeweging van de hele wereld, dees is natuurlijk BOE! 😝 Hier kan je me om de 2weken de zaterdag vinden. Tijdens de week zit ik op de super leuke banken in het college en als je me daar niet kan vinden ben ik waarschijnlijk weg met mijn vrienden naar leuke feestjes, maar die zijn natuurlijk niet zo leuk als BOE! Ik hoop dat ik jullie allemaal zie zaterdag!

Vele kusjes van mij xoxo

Seppe


hey hey, ik ben Seppe 19 jaar en zit al 8jaar in BOE! waarvan 3 jaar leiding. Ik volg verpleegkune in Kortrijk. Als ik werk dan vind je mij in restaurant steenstraete . Mijn hobby's zijn paardrijden en BOE! .

dus hopelijk tot de volgende keer in de statie .

doei doei !Spetters


MarieIk ben Marie en ik ben 19 jaartjes jong. 13 jaar geleden begon ik als kleine pieper in BOE!, en sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan! Tijdens de week kun je mij vinden in Gent, waar ik Burgerlijk Ingenieur studeer. Daarnaast ben ik ook geregeld te vinden op feestjes, optredens en festivals. Maar bovenal ben ik op zaterdag heel trouw te vinden in de statie, voor opnieuw een zalig jaar! Tot de volgende activiteit, ik heb er alvast zin in!                                       


Nick


Hey hey,

Ik ben Nick.  Ik zit al 13 jaar in BOE!, waarvan nu al drie jaar als leider. Ik zal dus leiding geven aan jullie en de activiteiten worden mega cool. In het dagelijks leven volg ik les in Kortrijk. Daarnaast ga ik ook graag weg met vrienden, of gewoon een beetje chillen.

Tot in BOE!!!!!

Jarne


Heuyhuy beste beestige Boe!-vrienden, Mijn naam is Jarne en ik ben nu al 21 lentes jong. Na 10 jaar te kunnen ravotten als lid in de tofste jeugdbeweging van het land (of misschien wel van de hele wereld), begin ik dit jaar aan mijn 6de jaar leiding! In de week kun je me terugvinden op kot in Gent, waar ik veel plezier maak met mijn vrienden en vriendinnetjes en waar ik Taal-en Letterkunde studeer. Tijdens het weekend vind je me sowieso in de Boe!-statie, waar ik elke activiteit weer met volle goesting leiding geef. Ik zie je daar!Aspi's


Eloise


Dag BOE!-vrienden Na 10 jaar lid te zijn van de leukste jeugdbeweging, start ik dit jaar als aspi! Ik hou enorm van muziek en spelletjes spelen met de leden. Ik breng mijn week door in het College van Ieper, maar om de twee weken wacht ik jullie met veel plezier op in de statie! Tot dan


Linde


Dag BOE-leden! Ik ben Linde en ik ben 16 jaar. Ik ga al sinds ik klein ben heel enthousiast naar BOE! Vanaf dit jaar mag ik nu zelf leiding geven, want ik ben aspi. Om de twee weken zullen jullie mij dus terugvinden in BOE! om samen met jullie spelletjes te spelen. Tot dan!


Kaat


Lieve BOE!-vriendjes Ik ben Kaat en ik ben 16 jaar. Toen ik in het derde leerjaar zat, kwam ik voor de eerste keer naar BOE! en dit jaar zet ik samen met jullie mijn negende jaar in als aspi. Het grootste deel van de week zit ik in het college in ieper, maar daarnaast hou ik nog wat tijd over voor mijn hobby's. Ik speel piano en ik geef graag kleutertraining. Maar mijn zaterdagen hou ik vrij voor mijn tofste hobby: BOE! Ik heb er alvast heel heel zin in! Kusjes en tot dan!!


Robbe


Hallo iedereen, ik ben Robbe en ik ben sinds dit jaar aspi in BOE!. Als je me daar niet terugvindt zit ik in de les in het VTI van Ieper, of ik ben naar een feestje met vrienden. Hopelijk tot snel in BOE!

Jordy


Hallo ik ben Jordy, Ik zit sinds de piepers in Boe! Vanaf dit jaar aspi in boe. Tijdens de week zit ik in de Hotelschool van Koksijde en daar ook op internaat. Ik ben iemand die graag plezier maakt met zowel m'n vrienden en zeker ook met jullie. Je vindt me om de twee weken de zaterdag in boe om er een leuke dag van te maken. Groetjes en tot in Boe


Amelie


Hallo ik ben Amelie! Ik ben 16jaar en zit al vanaf de piepers in BOE! Dit jaar ga ik in de leiding. Mijn hobby’s zijn BOE! Natuurlijk en uitgaan met mijn vrienden. Tijdens de week zit ik op school in het Immaculata in Ieper waar ik de richting Sociaal Technische Wetenschappen volg. Ik verlang al om jullie terug zien tot in BOE!


Jelle


Hallo ik ben Jelle en ben 17 jaar. Dit jaar sta ik als Aspi voor jullie klaar. Het is mijn 7de jaar in BOE! Om de 2 weken sta ik klaar om een top activiteit te geven! Ik zie jullie in BOE! Tot dan!


Anthon


Heyho heyho Ik ben dit jaar een leider van jou! Ik ben Anthon. Ik speel voetbal in boezinge en daarnaast ga ik nog naar BOE! natuurlijk! Ik heb er alvast supermega veel zin in! Hopelijk jullie ook! Tot in BOE!


Jarne


Hallo! Ik ben Jarne en begin dit jaar als aspi in BOE. Ik zit al sinds de piepers in BOE en beklaag dat zeker niet! Doordat ik geen andere hobby's heb, kan ik mij volledig richten op het leiding geven. Ik zit in het Vti Ieper waar ik de richting IW volg. Tot in BOE!


Wegens de privacy accepteert de leiding geen vriendschapsverzoeken van ouders of leden in Boe op sociale media. Dank voor uw begrip! U kunt ons altijd bereiken via info@jeugdwerkingboe.be of via onze Facebook pagina!

Dieter


Hallooooh, ik ben Dieter, 17 jaartjes jong en woon in Langemark. Ik zit sinds het 1ste jaar trotter in BOE!. Dit jaar wordt mijn 1ste jaar als aspi. op gebied van school kun je me vinden in het VTI Ieper waar ik in mijn 6de jaar bouwtechnieken zit. Ik kijk er steeds naar uit om jullie de zaterdag te mogen verwelkomen in de statie van BOE! tot de volgende!


Leidersgroep 2020-2021     (Info volgt later)

Laura


Aan alle vriendjes en vriendinnetjes, mama's en papa's van BOE!

Aan allen die dit lezen, proficiat! Aan allen die dit niet lezen, ….ook proficiat!

Mijn naam is Laura en ik ben 20 jaar.

Ik zit al 12 jaar in BOE! en ben het nog steeds niet beu.

Ik maak samen met de super toffe leiding activiteiten voor jullie.

Naast BOE! (mijn favoriete hobby), doe ik ook toneel. Je kunt me tijdens de week terugvinden in Gent druk aan het leren, maar ook met vrienden en vriendinnen op een terrasje. Ik zal jullie om de twee weken staan opwachten in het station voor weer een heel leuke namiddag vol spelletjes. Tot dan!

Jeugdwerking BOE! vzw