Leiding

Leidersgroep 2021-2022

Piepers

Linde


Dag BOE-leden!! Ik ben Linde en ik ben 20 jaar. Door de week kunnen jullie mij vinden in Gent, want daar studeer ik vroedkunde. In het weekend kom ik zeer graag naar huis om leiding te geven in BOE!, waar ik al 11 jaar om de twee weken de zaterdag mij amuseer. Ik hoop dat het dit jaar een mooi en tof jaar kan zijn. Tot snel!!!

Louis


Hallo iedereen! Ik ben Louis en ben 16 jaar. Dit jaar heef ik leiding aan de piepers. Tijdens de week vind je mij in het VTI ieper waar ik bouwtechnieken leer als 6de jaar. Tot in BOE!

Iann


Hey hoi, ik ben Iann. Ik ben 17 jaar en dit is al mn 5e jaar in BOE! waarvan 2e jaar leiding. Ik zit op school in het college in Ieper. Mijn hobby's zijn fitness en BOE!. Tot zaterdag!!

Marthe


Hey hoi, ik ben Marthe en ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn 2e jaar bachelor lager onderwijs. Ik geef leiding aan de piepers. De piepers hebben dit jaar het geluk We gaan er samen een fantastisch jaar van maken. Hoplijk zien jullie het allemaal zitten om naar BOE te komen en zie ik jullie daar! Ik kijk er alvast naar uit! Vele dikke kussen leidster marthe xx

Willem


Heyhoi, ik ben Willem NeirinckDit werkjaar is mijn eerste jaar als niet-aspi

De zaterdagmiddag is om de 2 weken het moment waarop ik blink

Ik hou wel eens van een haha of hihi


Tijdens de week ben ik in het college te vinden

Mijn favoriete politicus is niet Annelies Verlinden


Ik doe veel hobby’s zoals muziek

Mijn hoofdinstrumenten zijn piano en basgitaar

Ik bespeel ze graag maar

Leiding geven staat in mijn hypothetische piramide van hobby’s op de piek

Sloebers

Pauline


Hey hey! Ik ben Pauline Planquette,  ben 18 jaar oud en dit jaar is mijn eerste jaar als effectief leiding. Ik heb er heel veel zin in!  Ik zit op school in Oostende.  En daar doe ik Humane Wetenschappen. Naast BOE! Vind je me ook op he hockeyveld bij de westhoek wildcats in Ieper of bij mijn vriendinnen. Ik kijk al uit naar de volgende activiteit.

Tot in BOE!

Kaat


Hallo iedereen!Mijn naam is Kaat en ik ben 20 jaar. Ik kwam pas naar BOE! in het derde leerjaar, maar ondertussen ben ik al 11 jaar van de partij. Dit jaar start ik met volle goesting aan mijn 5de jaar als leidster van de sloebers. Tijdens de week vind je mij in het verre Leuven waar ik studeer voor kinesist. Behalve naar BOE! komen, ga ik regelmatig lopen met onze hond en tegen een feestje zeg ik ook geen neen!Samen met mijn medeleiding hoop ik er een topjaar van te maken voor de sloebers.Hopelijk tot snel!!


Joran


HeyhoiIk ben Joran, 17 jaar en ik zit op ter groene poorte in brugge op school en daar leer ik voor bakkerij . Verder zijn mij hobby’s BOE! En af en toe iets lekkers bakken. Dit jaar ben ik leider bij de sloebers en daar gaan we een tof jaar van maken!Tot zaterdag!

Fien


Hey Hoi iedereeeeen!mijn naam is Fien en ik ben 17 jaar en dit is mijn tweede jaar leiding. Ik ga naar school in het College van Ieper en volg daar de richting wetenschappen wiskunde. Naast de allerleukste hobby BOE! speel ik ook hockey. Ik geef dit jaar met veel plezier leiding aan de sloebertjes. Tot Zaterdag! ;) 

Arthur


Hallowkes Ik ben Arthur Vannieuwenhuyze. Ik ben 18 jaar en woon in Ieper. Naast Boe kunnen jullie mij vinden op mijn koersfiets of in Gent waar ik dit jaar ben begonnen met diergeneeskunde. Voor mij was het vorig jaar in BOE een topjaar en hoop er dit jaar met jullie weer een te hebben vol plezier.

Birgen


Hey hallowkess, mijn naam is Birgen en ik zit al in Boe! sinds het eerste leerjaar. Ik ben nu 2e jaar leider maar dat maakt het niet minder spannend! Ik ben 17 jaar en ik studeer wetenschappen wiskunde in het College Ieper. Mijn hobby’s zijn tennis, zwemmen, muziek en natuurlijk ook Boe! In mijn vrije tijd spreek ik ook soms af met vrienden. Hopelijk zie ik jullie snel in statie!!

Trotters

Emiel C


Hallo allen, we zullen dit jaar opnieuw knallen! Ik ben Emiel Creus, inderdaad die grote reus. Op zaterdagmiddag vind je mij in BOE!, sporten en uitgaan dat is wat ik doe!Verder studeer ik voor industrieel ingenieur, maar naar BOE! gaan daar ligt mijn voorkeur. Hopelijk zie ik jullie vliegensvlug snel terug aan de statie want daar is fun een garantie!


Emiel G


Hallo allemaal!Ik ben Emiel en ik geef dit jaar leiding aan de trotters. Dit jaar is mijn laatste jaar in het College van Ieper en ik zal daar (hopelijk) afstuderen in de richting wetenschappen wiskunde. Naast BOE! hou ik me bezig met muziek spelen en afspreken met vrienden. Samen maken we er een spetterend werkjaar van! Hopelijk kan ik jullie weer om de 2 weken bij de statie vinden voor alweer een super leuke activiteit! Tot in BOE!


Thibo


Hallo ik ben Thibo, ik zit sinds de spetters in boe. tijdens de week zit in het VTI in ieper. Je vind me om de twee weken de zaterdag in boe!

Cameron


Hallo allemaal!!!

Ik ben Cameron en geef dit jaar leiding de trotters. Door de week kan je mij vinden in het College in Ieper. Daar doe ik de richting Latijn-Wiskunde. Mijn hobby's zijn woord, surfen en natuurlijk BOE!. Ik heb mega veel zin om er een echt topjaar van te maken en met jullie zal dat zeker lukken!

Tot zaterdag in BOE! ; )


Kato


Hey Hey BOE!- vriendjes! Ik ben Kato en dit jaar geef ik leiding aan de trottersss. Ik ben 18 jaar. Tijdens de week ben ik te vinden in Kortrijk waar ik aan mijn eerste jaar geneeskunde ben begonnen. In het weekend kom ik met veel plezier naar huis en vind je mij om de 2 weken in BOE! Naast het studeren en BOE! Spreek ik vaak af met mijn vrienden en vriendinnen of sta ik op het hockeyveld bij de Wildcats. Ik zie dit jaar alvast heel hard zitten en ik hoop jullie ook!! Kusjes Kato xxx

Eloïse


Dag iedereen Ik ben Eloise en ik ben 20 jaar. Ik ben als piepertje in BOE! begonnen en ben ondertussen al 5 jaar met veel plezier leidster. Tijdens de week vind je me in Gent waar ik criminologie studeer. Ik ben een enorme fan van een dansje placeren en een lekker happeke. Ik kijk er naar uit om de trotters om de 2 weken te ontvangen in de statie en er weer een superleuk jaar van te maken!!! Veel liefs x

Kastaars

Douwe


Hallo ik ben Douwe en dit is mijn vierde jaar dat ik leiding geef. Dit jaar geef ik weer leiding aan de sloebers, net zoals vorig jaar. In de week ben ik terug te vinden in Gent waar ik industrieel ingenieur studeer. In het weekend ben ik terug te vinden in BOE!. Ik heb er alvast super veel zin in hopelijk jullie ook. Tot in BOE!

Jelle


Dag vriendjes & vriendinnetjes

Ik ben Jelle, de broer van Marthe M. Dit jaar geef ik leiding aan de kastaars. Ik ben 21 jaar en zit al 11 jaar in Boe. Ik zit nu in mijn 4dejaar hoger en studeer elektromechanica Klimatisatie in Vives in Kortrijk. Mijn hobby’s zijn natuurlijk Boe! Tijdens de week kijk ik volop uit naar de activiteit die ik mag geven de zaterdag. Jammer wel maar om de 2 weken. Ik ben er zeker van dat de leiding wel voor een tof jaar zal zorgen. Tot in Boe !!!

Jarne


Hallokes allemaal!
Ik ben Jarne Debusschere en ik ben 20 jaar. Al vanaf het eerste leerjaar zit ik met plezier in de beste jeugdbeweging van Ieper en omstreken. Sedert vorig jaar ben ik ook hoofdleider en vorm zo samen met Eloïse de hoofdleiding. Tijdens de week kan je me in Kortrijk vinden waar ik autotechnologie studeer. In het weekend vind je me vooral terug in Boe! en ik jou de zaterdagnamiddag hopelijk ook!
Tot in Boe!

Spetters

Robbe


Hallo allemaal Ik ben Robbe, student Industrieel Ingenieur Elektromechanica te Gent. In het weekend maak ik graag tijd om naar BOE! te komen. Dit jaar ben geef ik leiding aan onze Spetters, een toffe bende als je het mij vraagt. Tot dan he!

Anthon


Halloo Mijn naam is Anthon en ik geef dit jaar leiding aande spettertjes. Ik hoop jullie om de 2 weken allemaal te zien om er een samen een super toffe activiteit! Naast boe voetbal ik ook in boezinge en zie je me door de week in gent waar ik verder studeer. Tot zaterdag!

Aspi's

Simon


HEYY!

Ik ben Simon Bisschop,

Ookal kennen jullie me nog niet

Toch ben ik blij dat je me nu om de twee weken ziet,

Want de pret in BOE! kan niet op


Maar wat doe ik anders door de dag?

Tjah, in Bikschote is er niet veel te doen

En mijn lievelingskleur is rood, niet groen

Dus zaterdag groet ik jullie met een lach!


Eva


Hallokes allemaaaaal. Mijn naam is Eva, ik ben 16 jaar en helemaal ready voor het komende Boe!-jaar. Ik zit al sinds het eerste leerjaar in Boe! en ben vanaf nu 1 van de nieuwe aspi’s. Naast Boe! doe ik ook nog hockey. Zo als iedereen ga ik natuurlijk ook naar school en dat doe ik in het Immaculata in Ieper, daar volg ik de richting techniek wetenschappen. Hopelijk maken we er een onvergetelijk jaar van!!! Tot in Boe!


Anna


Hey hey, ik ben Anna en ben 15 jaar. Ik ben dan ook één van de nieuwe aspi’s en zie er echt naar uit om leiding te geven aan jullie. We zijn met 3 wat niet veel is maar gaan er 100% voor. Naast BOE! Speel ik ook basket in Ieper, waar ik ook naar school ga in het College en ik doe wetenschappen wiskunde. Hopelijk zie ik jullie allemaal vlug weer in BOE! Kusjesss

Wegens de privacy accepteert de leiding geen vriendschapsverzoeken van ouders of leden in Boe op sociale media. Dank voor uw begrip! U kunt ons altijd bereiken via info@jeugdwerkingboe.be of via onze Facebook pagina!